Publicerad den

Kristallkit – Happiness

Kristallkit Happiness

Citrin

Citrin är en glad och positiv sten som stimulerar oss att se det ljusa i tillvaron. Den hjälper dig att uttrycka dig i sociala sammanhang, ha roligt, skratta och leka. Den kan bäras som amulett för att stärka självförtroendet och tilliten till din egna förmåga. Den som vill bryta sina egna mönster och göra upp med det förflutnas begränsningar kan bära citrin.

Aragonit. Stenen för harmoni.

Den är jordande och hjälper dig att vara i nuet och att vara förankrad i kroppen. Aragonit sägs öka förmågan till självbehärskning och tålamod samt kan hjälpa energiflödet från de nedre chakrana till de högre chakrana. De lär stimulera kommunikation. Sägs påverka samtliga chakran och kan balansera hela auran. Denna sten ökar ditt självförtroende och ger känslomässig healing och styrka. Aragoniten stödjer dig i din kontakt med jorden.

Honungskalcit (gul)

Honungskalcit är en tröstande sten, den ger dig värme när du känner dig låg och trött. Den varma energin lockar dig till andra tankar, till andra nivåer av medvetande där tankarna i ditt sinne flyter fritt och fastnar inte i gamla negativa minnen som du är redo att lämnat bakom dig. Honungskalciten hjälper dig att förstå dina behov och vad du behöver just nu för att må bra, vara i balans och höja din vibration.

Kristallkit Happiness
Kristallkit Happiness

Affirmation för detta kit: ”Jag väljer lycka och glädje varje dag! Jag är tacksam för allt jag har i mitt liv och jag attraherar hela tiden in ännu mer att vara tacksam för. Min energi är som högst när jag bara har kul och är i nuet.”
Läs med fördel denna affirmation morgon och kväll i 21 dagar med kristallerna i dina händer. Detta är ett kraftfullt sätt att programmera om dina tankar och känslor till mer kärleksfulla och det är därifrån som du skapar din verklighet. Allt börjar inom dig!

Hur du kan använda stenarna: Låt kristallerna ligga kvar i påsen och ta med de i din väska, eller ha de intill sängen när du sover. Du kan med fördel lägga de på ditt solarplexuschakra (där revbenen möts), eller hålla de i handen vid meditation. Ta fram de ibland och känn deras olika energier för att bekanta dig med de. Med tiden kommer du lära känna dina stenar så att du vet exakt vilken sten du behöver vid olika tillfällen.

Energirening av stenarna: ” För att rena energierna i stenarna så gör du det lättast genom att skölja de några minuter i rinnande vatten. Du kan även använda dig av lugnande meditativ musik eller rökelse. Passa gärna på att lägga fram dina kristaller i fullmånens sken vid fullmåne för både rening och för att ladda upp de med extra mycket kraftfull energi!

Varför jag valt just dessa stenar i detta kit:” Jag valde dessa stenar för att alla har så otroligt glad och positiv energi. Både citrinen och aragoniten hjälper till vid sociala sammanhang och är perfekta stenar att ta med sig vid festliga tillfällen. Båda dessa stenar jobbar på ens självförtroende och får en att tro mer på sig själv. Honungskalciten är också en väldigt varm sten och den stöttar till att tänka nytt, bryta mönster och hjälper till att man ska förstå vad man behöver för att må bra! Ett riktigt feelgood-kit!